O nama

Mi smo dječji zbor „Bajka”, a nedavno smo proslavili i 20 godina našeg postojanja! U čast našeg rođendana odlučili smo promijeniti standardni repertoar i izvesti mjuzikl „Briljantin”. U nastajanju te priče vidjeli smo koliko se našim članovima svidjelo sudjelovati u takvom projektu te smo odlučili nastaviti tu tradiciju. Naše probe smo obogatili scenskim pokretom i glumom pa su one uz učenje pjevanja i plesanja postale prave male umjetničke radionice. Nakon „Briljantina” izveli smo mjuzikl „Kralj lavova”, a već pripremamo i novi projekt.

Kako su rasla naša djeca, rasli smo i mi! Od sada nas možete posjetiti na tri lokacije! Uz Voltino i Pantovčak, probe održavamo i u Španskom. Sastajemo se dva puta tjedno i pripremamo za sve naše nastupe. Uz dječji zbor djeluje i ritmika koja nas prati na važnijim nastupima i pomaže u projektima. Aktivno djeluje i grupa mažoretkinja koja svojim nastupom obogaćuje koreografiju našeg zbora. Možda nas poznajete po pjesmici „Abeceda” koja je postala naš zaštitni znak. Upravo nam je ona postala zaštitni znak jer se zadržala pri vrhu top liste dječjih pjesmica iz Hrvatske.

Kao voditeljice pokušavamo uvijek osluškivati što naši članovi žele pa tako uz naše pjesmice vježbamo i popularne hitove (Cups song-When I'm gone koja je vrlo popularna kod mladih, Zaz-Je veux te mnoge druge). Naša vesela druženja uvijek su prekratka pa djeca jedva čekaju novu probu. Ako imate dijete od 3 do 15 godina – dođite! Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se sami! Ali pazite, tko kod nas dođe, taj i ostaje!

Posjetite nas i na facebook stranici, a dio naših nastupa možete pogledati i na youtube-u.

Vidimo se u „Bajci”!

DZ Bajka 2017